0
Košík je prázdný
0

    Ochrana soukromí

    Chráníme Vaše soukromí a děláme vše pro maximální ochranu Vašich osobních údajů před jakýmkoliv zneužitím.

    Ochrana osobních údajů

    Při registraci zadáváte některé své osobní údaje z následujících – jméno a příjmení, obchodní firma, doručovací adresa, fakturační adresa, IČ a DIČ podnikající fyzické osoby, telefon a adresa elektronické pošty. Tyto informace jsou nezbytné k identifikaci a autorizaci kupujícího a používáme je k realizaci Vašich objednávek a ke komunikaci s Vámi.

    Během doby našeho obchodního vztahu užívání shromažďujeme informace o Vašich objednávkách, které jsou nutné pro zajištění dodávek zboží, k vyřízení reklamací apod. Tyto údaje jsou uloženy v naší databázi a neposkytujeme je třetím osobám.

    Zadáte-li do registrace svoji e-mailovou adresu, budeme Vám zasílat čas od času obchodní sdělení – především novinky, které předpokládáme, že by Vás mohly zajímat, maximálně však po dobu tří let od posledního nákupu. Zákonným důvodem pro výše uvedené zpracování osobních údajů je plnění smlouvy nebo kroky vedoucí k jejímu uzavření a oprávněný zájem prodejce.

    Pokud se přihlásíte pouze k odběru novinek zadáním své e-mailové adresy, budeme Vám zasílat čas od času obchodní sdělení – především novinky, které předpokládáme, že by Vás mohly zajímat, a to po dobu maximálně dvou let. Zákonným důvodem tohoto zpracování vašich osobních údajů je souhlas, který nám tímto udělíte. 

    Naše společnost si váží Vaší důvěry a chrání Vaše osobní údaje před zneužitím. Informace o Vás shromažďujeme také proto, abychom zkvalitnili své služby pro Vás. Vaše osobní údaje považujeme za důvěrné. Naše společnost neprodává ani nepronajímá Vaše osobní údaje žádné třetí straně, v případě objednávky s požadavkem na doručení zboží je však předáváme přepravní společnosti, která doručení zajišťuje. Zasíláním obchodních sdělení je rovněž pověřen externí subjekt, v tomto případě firma SmartSelling a.s.

    Používáním našeho internetového obchodu a využíváním našich služeb potvrzujete, že berete na vědomí zpracování výše uvedených osobních údajů a informací o Vašich nákupech. Vaše osobní údaje budou vždy zpracovány v souladu s příslušnými právními předpisy, což jsou zejména:

    • Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (tzv. „GDPR“)
    • Zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.,
    • Zákon o některých službách informační společnosti č. 480/2004
    • Zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele.

    Jakékoliv zasílání našich obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout kliknutím na příslušný odkaz v e-mailové zprávě nebo na adrese obchod@dotshop.cz. Na stejnou adresu můžete poslat jakýkoliv jiný dotaz nebo připomínku.


    Potřebujete poradit? Kontaktujte nás:

    +420 515 913 807

    obchod@dotshop.cz

    Facebook

    Po-Pá 9:00–17:00 hod.

    K provozování našeho webu www.dotshop.cz využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme. Více informací...